انواع سبک کابینت آشپزخانه؛ مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک

ساخت وبلاگ

چیزهای زیادی به طراحی آشپزخانه می رود. شیرآلات، روشنایی و لوازم خانگی همه بخشی از پازل کامل طراحی آشپزخانه هستند .

تعداد زیادی اتاق کوچک در آشپزخانه شما وجود دارد. از قسمت بزرگی از دکوراسیون، کابینت آشپزخانه غافل نشوید. کابینت سبک دکوراسیون آشپزخانه را تعیین می کند و مهمترین نقش را در منظره ایفا می کند. احتمالاً متوجه کابینت هایی در خارج از خانه خود شده اید که دوست دارید آنها را در آشپزخانه خود بگنجانید. اما، قبل از تصمیم گیری بزرگ برای نصب کابینت های جدید، مطمئن شوید که انواع و سبک های کابینت های موجود را می شناسید. به طور کلی، کابینت آشپزخانه دارای سه سبک اصلی است. مدرن، کلاسیک و نئو کلاسیک. با این حال، هر یک از این سبک ها ممکن است الگوی متفاوتی داشته باشند. مانند ایرانی، اروپایی، ایتالیایی و... در ادامه هر آنچه که برای درک سبک کابینت آشپزخانه نیاز دارید را برای شما توضیح داده ایم .

کابینت مدرن؛ محبوب ترین نوع کابینت

کابینت مدرن یکی از محبوب ترین سبک های کابینت آشپزخانه است. این سبک اغلب از موادی مانند ام دی اف، شیشه بلند، پلی گلس، شیشه لمینت و حتی فلزات و شیشه ساخته می شود و با خطوط کند و عریض طراحی می شود. الگوی طراحی و سبک کابینت مدرن کاملا متفاوت از سبک های کلاسیک و نئوکلاسیک است. در کابینت مدرن، هیچ سازمان دهنده، کشوهای روی هم، تاج، پاهای ضخیم و طراحی شلوغ وجود ندارد! گویی صفحه ای ساده را با سطح صاف و صیقلی با خطوط موازی و ظریف نقاشی کرده اند و به همین دلیل به آن سبک مدرن می گویند. برخی از ویژگی های کابینت مدرن عبارتند از :

  • استفاده از مواد مدرن مانند ام دی اف و هایگلاس .
  • خطوط تمیز و ساده بدون ویژگی های پیچیده .
  • رنگ های بسیار متنوعی دارد مانند رنگ های پرطرفدار مانند سفید، کرم، خاکستری، مشکی، طلایی و ....
  • بدون ارتفاع و پایه های نامرتب .
  • استفاده از لوازم و مواد مدرن برای افزایش کیفیت و دوام .
  • کاهش پیچیدگی و جزئیات در طراحی کابینت .

کابینت مدرن با تمرکز بر خطوط تمیز، سادگی و استفاده از متریال مدرن، اغلب در طراحی داخلی مدرن و ساده آشپزخانه ها استفاده می شود. این سبک معمولاً با میز و صندلی آشپزخانه ست می شود تا ظاهری براق و ظریف ایجاد کند و ارزش داخلی خانه شما را افزایش دهد. یکی دیگر از مزایای این سبک کابینت این است که از مد نمی افتد .

کابینت های سبک مینیمال نیز طراحی ساده تری با رنگ های خنثی نسبت به سبک مدرن هستند. البته اگر از کابینت مدرن با دیوارهای جزیره ای و آبی استفاده کنید، می توانید به سبک ساحلی کابینت برسید. در کابینت های مدرن می توان بخشی از کابینت های دیواری را بدون درب ساخت تا از لوازم و اشیای تزیینی برای بهبود دکوراسیون داخلی آشپزخانه به خوبی استفاده شود. اگر آشپزخانه کوچک است، می توانید از سبک های شیکر برای چیدمان کابینت مدرن استفاده کنید. سبک شیکر می تواند کشوهای کوچکی روی ریل داشته باشد و اغلب در یک طرف آشپزخانه نصب می شود و با رنگ روشن خود به افزایش روشنایی و بزرگتر نشان دادن آشپزخانه کمک می کند .

کابینت سبک کلاسیک؛ سبک سنتی و سلطنتی غنی را القا کنید

کابینت سبک کلاسیک یکی از پرکاربردترین سبک ها در دکوراسیون داخلی سنتی و سلطنتی است. این سبک معمولاً از چوب‌های باکیفیت (اعضا، چوب‌های جامد و روکش‌های چوبی)، سنگ‌های قیمتی، روکش‌های دست‌ساز و تزئینات ساخته می‌شود که به حداکثر زیبایی و جذابیت خود دست می‌یابد. کابینت های کلاسیک دارای طرح ها و کنده کاری های سنتی و قدیمی هستند. بر خلاف کابینت های مدرن، سادگی در این نوع کابینت وجود ندارد. از نظر ویژگی های ساختاری و ظاهری این کابینت دارای خاتم، نقش برجسته و منبت کاری، سردر و دستگیره مجلل، قفسه های جادار و عمیق و نقوش شلوغ است .

برخی از ویژگی های کابینت های سبک کلاسیک عبارتند از :

  • استفاده از چوب های مرغوب مانند بلوط، گردو و ماهون در مدل های ممبران، تمام چوب، روکش چوب با طرح های رومی و سلطنتی .
  • نگین های شیشه ای در درب کابینت .
  • استفاده از حلقه و نازل به جای دستگیره برای درب کابینت .
  • حکاکی های پیچیده و تزئینات دست ساز روی درب کابینت .
  • استفاده از قطعات فلزی به عنوان دستگیره در کابینت .
  • استفاده از رنگ های گرم و سنتی مانند قهوه ای، سفید، کرم، خاکستری و زغالی برای طراحی کابینت .
  • از جزئیات کلاسیک برای افزایش شکوه آشپزخانه استفاده کنید .

کابینت به سبک کلاسیک با نقوش پیچیده، استفاده از چوب مرغوب، زیورآلات دست ساز و تزئینات، دستگیره ها و قطعات فلزی زیبا و غنی است. این سبک را می توان به خوبی با آشپزخانه هایی که سبک متفاوتی دارند ترکیب کرد. با استفاده از کابینت کلاسیک می توانید ظاهر خانه خود را به شکلی قدیمی و زیبا تزئین کنید و به نحوی آن را به زمان حال نزدیک کنید .

کابینت های سبک بوهمی و روستیک را می توان نمونه ای از سبک های کلاسیک دانست که چوب و سنگ بیشترین نقش را در دکوراسیون آشپزخانه دارند. اکثر خانه های لوکس غربی از طرح های تمام چوب کلاسیک برای آشپزخانه خود استفاده می کنند .

کابینت به سبک نئوکلاسیک؛ افراط آزاردهنده سادگی و بی قراری

کابینت سبک نئوکلاسیک (ترانزیشنال) ترکیبی از سبک کلاسیک و مدرن است. این سبک بیشتر با چوب با کیفیت بالا (روکش جلا، انزو، وکیوم و پلی اورتان)، الگوهای پیچیده، تزئینات دستی و وسایل و اتصالات مدرن مانند فلز، شیشه و سنگ ساخته می شود. نئوکلاسیک در لغت به معنای کلاسیک مدرن است. این نوع از سبک کابینت برگرفته از معماری اروپایی قرن 18 و 19 است. کابینت نئوکلاسیک یک نسخه به روز و مدرن از کابینت آشپزخانه است. کابینت نئوکلاسیک دارای تاج، زیر چراغ، ستون ها و درهای کنده کاری شده است و همچنین دارای متریال متناسب با سبک و سیاق آن است .

برخی از ویژگی های کابینت به سبک نئوکلاسیک عبارتند از :

  • استفاده از چوب مرغوب مانند گردو و بلوط صیقلی یا جاروبرقی بادوام برای طراحی کابینت .
  • تزئینات دست ساز و حکاکی های نه چندان پیچیده روی درب کابینت .
  • از نگین های شیشه ای در کابینت ها استفاده کنید .
  • استفاده از جزئیات فلزی برای افزایش شکوه و زیبایی .
  • استفاده از رنگ های مختلف مانند سفید، خاکستری، آبی، خاکستری و غیره.
  • برای درب کابینت از دستگیره های فلزی یا سرامیکی استفاده کنید .
  • استفاده از وسایل و یراق آلات مدرن مانند شیشه و فلز برای افزایش ظاهر و کیفیت کابینت آشپزخانه .
  • کابینت سبک نئوکلاسیک به طور کلی با انواع دکوراسیون داخلی مانند دکوراسیون داخلی مدرن، دکوراسیون داخلی کلاسیک و سایر طرح های سازگار با آشپزخانه استفاده می شود. این سبک با ترکیب قطعات مدرن و کلاسیک به خوبی می تواند حس لوکس بودن را در طراحی آشپزخانه پیاده کند. کابینت به سبک نئوکلاسیک با ظاهر بسیار زیبا، ظرافت و طراحی های شیک به عنوان یکی از سبک های محبوب آشپزخانه در دنیای طراحی داخلی شناخته می شود .
  • اگر هر یک از سبک های کابینت آشپزخانه فوق را دوست دارید، می توانید برای مشاهده و خرید جدیدترین مدل های آن سبک کابینت به وب سایت تهران کابینت مراجعه کنید. این مجموعه در بازسازی آشپزخانه و طراحی دکوراسیون آن با کابینت رضایت مشتریان خود را جلب کرده است .
معرفی انواع کابینت و کمد دیواری...
ما را در سایت معرفی انواع کابینت و کمد دیواری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محسن حشمتی cabinettehran1402 بازدید : 111 تاريخ : چهارشنبه 10 خرداد 1402 ساعت: 12:36